Uppdukat till Studenten!

Uppdukat till Studenten!

Studenttiderna närmar och sig våren glider över i försommar, glädje och framtidsutsikter, fest och glam. Överallt syns vita klänningar, smarta kostymer och studentmössor. Plakat med pinsamma foto och vackra blomsterkvastar hänger om halsen. 


Hemma väntar släkt och vänner på att få gratulera. Borden är dukade i tält. Bubbel i glasen och roliga tal. När buffén är aväten serveras kaffe och studenttårta innan det stora äventyret fortsätter.
 

Studenttårta i vit marsipan utformad som en studentmössa dekorerad med text, ros och blad. Den klassiska studentmössan i två storlekar.

 

En studenttårta behöver inte vara vit och se ut som en mössa. Du kan till exempel välja en fräsch ljusblå färg och dekorerar med en liten studentmössa. Du kan beställa med den roliga bilder. Princesstårta i olika storlekar och färger med olika dekorationer.

Moussetårtorna är fräscha och färglada alternativ på buffébordet. De finns i olika smaker och storlekar. Vi dekorerar dem med säsongens färska frukter. Välj till liten studentmössa i marsipan och text på marsipanskylt.

Mandeltårta är ett praktiskt och lite lättare alternativ än klassiska  studenttårtorna. De är omtyckta och passar bra efter en stor buffé. Servera gärna med lite vispad grädde och fräscha bär. När det är varmt ute är de lätta att hantera, tar mindre plats i kylen. De går dessutom att frysa om det blir över.

Det är alltid trevligt med ett brytbröd till buffé, det ser festligt ut och mättar många. Brytbrödet innehåller 30 matiga bullar passar till all sorts mat.

Vi har nybakat bröd alla dagar i veckan. Franskbröd, morotsbröd, surdegsbaguetter, levain, danskt rågbröd och kavring.

IMG_3047

Vill man inte ha stora brytbröd är det praktiska alternativet baguetter. Vi har matiga surdegsbaguetter och krispiga franska baguetter. Skär upp baguetterna i lagom portionsbitar eller varför inte fyll dem med olika sorters pålägg. Ett fräscht alternativ att plocka fram efter hand.

Cake Pops är roliga och lätta att äta på stående fot där bara fantasin sätter gränser för utformningen. Macrooner är det smarta, trendiga alternativ i ljusa pastellfärger.

 

På Frasetti hittar du mängder med olika kondisbitar och vetebröd. Många sorter finns dessutom singelpackade ett fräscht alternativ när många skall plocka.