Uppdukat till Studenten!

Uppdukat till Studenten!

Studenttiderna närmar och sig våren glider över i försommar, glädje och framtidsutsikter, fest och glam. Överallt syns vita klänningar, smarta kostymer och studentmössor. Plakat med pinsamma foto och vackra blomsterkvastar hänger om halsen.

Hemma väntar släkt och vänner på att få gratulera. Borden är dukade i tält. Bubbel i glasen och roliga tal. När buffén är aväten väntar studenttårta och kaffe innan äventyret fortsätter. 


Student mössa

Studenttårta i vit marsipan utformad som en studentmössa dekorerad med text, snodd och ros. Den klassisk studentmössan i olika storlekar. 


Beställ


Stidenttårta

Princesstårta i olika storlekar och färger med olika dekorationer.


Beställ


Mandeltårta med rostad mandel

Mandeltårta är ett praktiskt och lite lättare alternativ än studenttårtorna. Finns även som chokladmandeltårta. 


Beställ


brytbrod

Det är alltid trevligt med ett brytbröd till buffé, det ser festligt ut och mättar många. Brytbrödet och vårt flätade franskbröd passar till all sorts mat.


Beställ

IMG_3047

Vill man inte ha stora brytbröd är det praktiska alternativet baguetter. Vi har matiga surdegsbaguetter, krispiga franska baguetter. Skär upp baguetterna i lagom portionsbitar eller varför inte fyll dem med olika sorters pålägg. 


Beställ


Macarons olika smaker och färger

Cake Pops är roliga lätta att äta på stående fot där bara fantasin sätter gränser. Macrooner är det smarta, trendiga alternativ i ljusa pastellfärger.


Beställ