Leveransvillkor

LEVERANSVILLKOR

Leveranser
Frasetti bakar och säljer ett brett utbud av frukostbullar, bröd, tårtor, kakor, kondisbitar mm.
Det är produktens beskaffenhet och kundens geografiska hemvist som avgör på vilket sätt en vara kan levereras.

Produktens beskaffenhet kan exempelvis vara om den kräver kyl eller frysförvaring för att inte bli dålig och hur länge den kan fraktas utan kyla. Hur känslig produkten är för stötar och vibrationer under transport spelar också en stor roll.

Kundens geografi avgör exempelvis vilka av Frasettis samarbetspartners som kan vara aktuella för transport, inom vilka område dessa opererar och hur lång tid transporten tar.

Exempel:
Tårtor, produkter från kallskänken hämtas i butik.
Bröd & bullar, kaffebröd kan skickas med Budbee men vi rekommenderar avhämtning i butik.
Kondisbitar, småbröd etc. kan skickas med Budbee.

Frasettis utgångspunkt är att produkten skall upplevas lika god som om den köptes på plats i bageriet och detta styr hur den kan levereras. På varje produkt finns utförlig leveransinformation. För mer information vänligen kontakta kundtjänst: butik@frasetti.se eller telefon: 040-431972.

Avhämtning
Alla produkter kan avhämtas på avtalad dag och tid i Frasettis butik i Arlöv utanför Malmö. Avhämtning är alltid kostnadsfri och kan ske under de tidsramar som presenteras i webbutiken.

Leverans Budbee
Just nu upplever vi problem med tjänsten och Budbee som leveransalternativ är inte tillgängligt. Frasetti anlitar Budbee hemleverans som primär transportör. Budbee leverera till drygt 60% av Sveriges hushåll. Leveranser sker kvällstid 17-22 och din geografiska hemvist avgör hur snabbt leveransen sker.
www.budbee.com/se

Leverans DHL

I förekommande fall samarbetar Frasetti med DHL för leveranser till i huvudsak företag som har ett bemannat arbetsplatsställe där leveranser kan tas emot dagtid. Om mottagaren inte kan ta emot dagtid hamnar dessa leveranser på närmaste DHL depå.

Leverans med Frasettis bil
Frasetti levererar i första hand inom Malmö och Arlöv/Åkarp med omnejd detta efter särskild överenskommelse. Det kan vara produkter och/eller tider som inte passar med andra leveranssätt.

Företagsservice

Här kan Frasetti efter särskild överenskommelse avtala om enstaka eller regelbundna leveranser till företag, arbetsplatser, café, restauranger, hotell m.fl. på avtalade tider i vårt närområde.
För mer information vänligen kontakta kundtjänst: butik@frasetti.se eller telefon: 040-431972.

VAR KAN DU KÖPA FRASETTIS PRODUKTER?

Fabriksförsäljning
Frasetti driver en egen butik, fabriksförsäljning, med café del i Arlöv utanför Malmö. Hantverkargatan 28-30, 232 34 Arlöv. Butiken 040-431972

Online

Frasetti driver webbutik på adressen: www.frasetti.se där ett stort urval av produkterna kan beställas/handlas.

Detaljhandeln
Via återförsäljare distribueras Frasetti produkter till detaljhandeln i framförallt södra och mellersta Sverige.

På café och restaurang
Frasetti kondisbitar kan du fika på i många caféer runt omkring i Sverige. Även i personalrestauranger, i föreningslivet, på hotell och restauranger etc.

Mathem

I Skåne samarbetar Frasetti med Mathem som levererar ett urval av Frasetti produkter. Dessa produkter beställs på mathem.se och levereras enligt Mathems för tillfället gällande priser och villkor.
Handla mat online i din matbutik | MatHem