Nybakat i påskhelgen

Nybakat hela påskhelgen!

Skärtorsdag 06:30-17:30
Långfredag 08-15
Påskafton 07-15
Påskdagen 08-15
Annandag påsk stängt

Påsken är för många en familjehögtid med fasta traditioner. Vi pyntar hemmet med ris och fjädrar och målade ägg, gömmer påskägg till barnen och klär ut oss till påskkärringar. Oavsett vilka traditioner vi har så är mat och dryck en viktig del i påskfirandet.

På Frasetti pyntar vi också och har fyllt butiken med godsaker. Bröd och bakverk har sin givna plats till påsk buffén och på påskbordet.

Kavringen och vårt Hälsobröd smakar gott till både sill och ost. Till påsk bakar vi också våra ”specialbröd” med smak av dill och citronzest samt chokladbröd med aprikoser. Båda dessa bröd är goda med bara lite smör men passar smakar fin fint till olika sorters ostar.

Det är alltid trevligt med ett brytbröd till buffé, det ser festligt ut och mättar många. Brytbrödet och vårt flätade franskbröd passar till all sorts mat.

Påskbiskvie med päroncreme

Till påsk brukar vi alltid pynta några kakor lite extra. Bland annat får biskvin en liten påskkyckling och vi bakar mazariner i påskina färger.

Påsktårta

De gula princesstårtorna i olika storlekar och påskbakelser dekorerar vi med små påskägg och marsipankycklingar.

Wienerbröd med säsongens frukt och bär

Till Påsk är det alltid premiär för Fruktwienerbröden som vi fyller med olika sorters frukt och bär. Frasiga wienerbröd, söt vaniljkräm och syrliga bär, mums!