Smörgåstårta, Sallader och Baguetter från Kallskänken.

Smörgåstårta, Sallader och Baguetter från Kallskänken.

Kallskänken på Frasetti fyller kylmontern varje morgon. Matiga surdegsbaguetter med läckra fyllningar och grönsaker. Fräscha sallader med pasta, grönsaker och läckerheter. På beställning gör vi läckra smörgåstårtor och vill du ha en valfri bulle med pålägg till kaffet gör vi det medan du väntar.

Smörgåstårtor

Vi bakar våra smörgåstårtor på franskbröd botten som vi brer rikligt med fyllning på. Som topping tunt skivad rostbiff eller handskalade räkor, kallrökt lax och ägg. På den vegetariska smörgåstårtan (som även går att få vegansk) lägger vi olika sorters ostar. Sist men inte minst färska grönsaker, frukt och bladgrönsaker.

Sallader

Vi lägger ihop våra sallader med tanke att de skall hålla sig fräscha hela dagen. Du får alltid en valfri dressing sidan om. Vi använder bara färska grönsaker i smakliga kombinationer. Vi smaksätter pastan med tillbehör och goda kryddor. Vi toppar upp alla sallader olika proteiner och lyxiga tillbehör samt lite bladgrönsaker och kryddningar.

Baguetter

Vi bakar matiga surdegsbaguetter som vi skär upp och fyller med med sallad och grönsaker. Du kan välja olika pålägg och röror samt en baguette med fiber och fröer.

Bredda halvor och bullar

I vår kallskänk brer vi halva frallor till frukostmötet eller om du vill en hel bulle på språng. Du kan välja olika bullar och pålägg. Vi har kalla drycker och varmt kaffe/thé.